Valomainosten asennukset ja huollot

Huolehdimme yrityksesi näkyvyydestä

Maskun Mainosvalo on valomainosten asennuksiin ja huoltoihin erikoistunut yritys. Tarjoamme ammattitaitoista palvelua valomainoksia valmistaville yrityksille sekä valomainoksia tarvitseville yrityksille / yrityksille, joilla jo on valomainoksia. 

Valomainosten asennuksista ja huolloista vastaa ammattitaitoiset asentajamme. He huolehtivat, että mainoksenne toimivat ja ovat turvallisia. 

Asennamme valomainokset omalla nostokalustollamme. Käytössämme on monen kokoisia nostolava-autoja, aina 36 m:n korkeuteen asti. 

Valomainosten huolto on tärkeää

Jotta valomainokset säilyisivät uuden veroisina mahdollisimman pitkään, ne kannattaa huoltaa ja puhdistaa säännöllisesti.

Huollamme, korjaamme ja puhdistamme valomainokset asianmukaisesti. Vaihdamme rikkoutuneet neonputket, ledit, loisteputket, muuntajat, virtalähteet, etupinnat, johdot sekä mainosten kiinnitykset uusiin tarvittaessa. Puhdistamme likaiset valomainokset, jotta ne voisivat taas loistaa ja antaa yrityksestänne hyvän kuvan.

Muu julkisivumainonta

Asennamme ja toimitamme myös ikkunateippauksia, banderolleja, markiiseja, kilpiä, kylttejä ym. kevyempiä mainosratkaisuja.

Hyödynnä kokonaisvaltainen palvelumme ja laita samalla kertaa myös yrityksesi muu julkisivumainonta kuntoon.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

hCaptcha